Infinity Toy Box

Infinity Toy Box

Ние сме първата в България дигитална платформа за абонаментен наем на детски играчки, спортни уреди, книги и игри. Предлагаме уникално разнообразие от продукти, които насърчават креативността и развитието на децата. В каталога на уеб сайта ни имаме артикули от 0-6г възраст.  Разполагаме с висококачествени детски играчки и артикули под наем. 

Мисията ни е да предоставим достъп до скъпи и качествени играчки на семействата в България, като водейки се от принципите на кръговата икономика гледаме максимално да минамализираме замърсяването и разхищението на детските играчки на микро ниво. От началото на 2023г. са похарчени над 11 милиарда долара за играчки. За всеки 1 милион долара приходи се разходват над 40 тона пластмаса. 90% от всички играчки в света са пластмасови, което ще рече, че само 10% от тях могат да се рециклират. Тази пластмасова тежест може да бъде намалена, ако родителите наемат играчки, вместо да ги купуват. Ние работим в насока прекъсване на тази тенденция, заедно с родителите в България, които ни се доверяват. 

Абонаментът е гъвкав, като целият избор за съдържанието на кутиите е в ръцете на хората. Имаме 3 абонаментни плана – Мини, Класик и Макси, като всеки от тях идва с 1 седмица безплатен тест период и безплатна доставка. Ако детенце се влюби в някоя от играчките от наетата кутия, имаме опцията за закупуването й на преференциална цена.

Повече за нас може да намерите тук:

Уеб сайт: https://infinitytoybox.com/

Facebook: https://www.facebook.com/InfinityToyBox.bg

Instagram: https://www.instagram.com/infinity_toy_box/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *