Astrolemonade – вашият астрологичен консултант

Astrolemonade – вашият астрологичен консултант

Моята версия на известната сентенция е: Ако Вселената ти поднесе лимони, то направи си Астролимонада ♡

Казвам се Валентина Симеонова – Astrolemonade, майка, астролог и ментор мъжка-женска енергия. 

В период на тежка емоционална и житейска криза се обърнах към астрологията и психологията в търсене на отговорите. Така вече около 10 години вървя по пътя на себепознанието. Казвам себепознанието, а не щастието. Защото щастието не е гара, на която можеш да слезеш, а е пътешествие за тялото, ума и духа.

Моята мисия е да помагам на хората да вървят по своя път като:

  • За родителите:

Чрез астрологичен анализ на рождена карта на дете и родителите му, определям какво влияние му оказват те по отделно и заедно като двойка, според астрологичните си показатели.

Астрологията дава ценна информация за типа емоционалност на детето; заложби и силни страни; подходящи спортове; ценности, идеали, хобита; подходяща професионална реализация; уязвимости и блокажи; качества, които ще търси у романтичен партньор и много други.

  • За дамите:

Помагам на жените да ценят и прегърнат променливите си циклична природа и емоционалност. Вярвам, че това са нашите супер-сили. 

Аз самата разполагам с повече мъжка енергия в астрологичната си карта, но едновременно с това съм доста сензитивна и емоционална. Астрологията ми помогна да разбера по-добре себе си. Научи ме как да се грижа за противоречивите си нужди и желания. За това и се стремя да помогна на повече жени да се научат да използват тяхната уникална смесица от астрологични показатели чрез:

–  лични консултации и астро-психологически семинари за женска енергия 

– споделяне на личния ми опит и много практични съвети в курса: „Спокойна бременност и безстрашно раждане“

–  онлайн медитации за бременни

–  онлайн медитации според личните астрологични показатели

  • За взаимоотношенията между мъжете и жените: 

Част от мисията ми е да се освободим от предразсъдъци, стереотипи и клишета за взаимоотношенията между половете.

Мъжете и жените сме различни. Когато осъзнаем това, можем да подходим с разбиране и уважение един към друг, подобрявайки взаимоотношенията си с партньора и близките си. 

Всеки от нас е уникална смесица от мъжка и женска енергия, което е ясно видимо в рождената му астрологична карта. 

Мъжката енергия в астрологията се свързва с нашата действеност, логика, способността ни да изразяваме идентичността си, да отстояваме себе, да се съревноваваме и да постигаме целите си. 

Женската енергия се свързва с променливостта, емоционалността, сензитивността, грижата, майката. 

Помагам да осъзнаете кога и как ви е присъщо да използватв мъжка и женска енергия. Как да балансирате между двете, за да сте по-уверени и удовлетворени от живота си.

  • За бизнеса:

Осланяйки се на 10 годишния си опит в корпорация открих, че нестандартните астрологични тиймбилдинги сплотяват екипи и повишават продуктивността.

Бизнес астрологията помага при подбора на служители, преквалификацията и сформирането на екипи.

В консултациите ми се стремя да предоставям полезна информация с широка практическа приложимост за всяка сфера от живота на човек: от емоционални нужди, заложби и силни страни до какви качества е добре да притежава романтичният ни партньоркои са подходящите за нас спортове и сфери за професионална реализация

Част от мисията ми е чрез астро-психологията да помогна на хората да използват своите идеали, ценности и хобита, за да преодоляват уязвимостите и блокажите си. 

Безценно е да знаем в какъв астрологичен цикъл от живота си се намираме в момента, за да преценим кога е най-подходящо да направим важна промяна в живота си.

Убедила съм се, че всеки от нас е едновременно рушител и пазител на вътрешния си свят. За това и подканвам всички да вярват в собствените си сили. 

Нека поемем отговорността за щастието си, защото то е обмен отвътре навън и обратно.♡

Можете да ме откриете тук:

Уебсайт: Сайт за астрология, семинари и тиймбилдинги – ASTROLEMONADE

Facebook: Facebook

YouTube: (36) AstroLemonade – Валентина Сименова – YouTube

Instagram: Valentina Simeonova – Astrologer (@astrolemonade.astrology) • Instagram photos and videos

 TikTok: astrolemonade.astrology (@astrolemonade.ast) | TikTok

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *