Партньорите на Rent-a-Баба

Партньорите на Rent-a-Баба

Запознайте се с новия раздел от Rent-a-Баба – Нашите партньори!

Тук всяка организация е добре дошла да рекламира своите продукти и услуги срещу символична цена. Нашата платформа е особено популярна сред две ключови таргет групи – семействата с малки деца и възрастните дами и господа, които са достатъчно технологично подготвени и имат желание да бъдат в помощ на майките.

Казано с други думи, ако предлагате продукт, който би се харесал на българските майки, баби и техните семейства, тук е вашето място.

Защо рекламен каталог?

Нашата организация работи изцяло благотворително и не изискваме такси за включване в платформата. Не се дължат и комисиони за използване на услугите на Rent-a-Баба. В тази връзка, рекламният каталог на Rent-a-Баба е създаден в отговор на необходимостта от набиране на средства за издръжка на платформата.

Всеки, който желае да направи дарение, за да може сайтът да продължи да функционира и да се развива, може да го направи тук.

Как да се включа?

Ако желаете вашият бранд да бъде представен пред нашата аудитория, пишете ни на info@rent-a-baba.com и ще получите оферта. След извършване на дарение към нашата фондация и изпратени материали ще видите вашата компания тук, както и в профилите ни в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/Rent.a.baba

https://www.instagram.com/rent_a_baba/

Можем да си бъдем взаимно полезни – вие помагате на нас, за да съществуваме, а ние разширяваме вашия пазар и улесняваме достигането ви до повече потенциални клиенти.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *