„Лека нощ, мило зайче“

„Лека нощ, мило зайче“

Ние сме Ирена и Ани – майки, специалисти по ранно детско развитие и сертифицирани консултанти по детски сън, детско хранене и нейротехники за деца и възрастни, а „Лека нощ, мило зайче“ – нашето общо дете – е консултантска практика в подкрепа на българските родители с изцяло холистичен подход.

Заедно с нашия екип от консултанти в няколко български града, ежедневно провеждаме индивидуални и групови консултации по детски сън, детско хранене и ранно детско развитие, организираме беседи, семинари и срещи с родители на живо и онлайн, участваме като лектори във фестивали и форуми за настоящи и бъдещи майки и бащи, и правим всичко това с много, много любов.

За последните няколко години помогнахме на хиляди семейства да заспиват и да се събуждат с усмивка, да ценят моментите си заедно, да присъстват истински в живота на децата си и да се наслаждават на родителството с цялата му палитра от емоции, радости и предизвикателства.

В нашия уебсайт поддържаме голям набор от статии с практични съвети и съвременна информация по всички най-важни теми от света на майчинството и грижата за децата. Съвсем наскоро създадохме и нашето мобилно приложение, в което освен виртуална библиотека, ще откриете също календар на скоковете в развитието, електронен дневник на съня и още много полезни функционалности.

Вярваме, че всяка майка заслужава цялата любов и грижа на света, за да поеме с увереност и устрем по пътя на родителството. 
Тук сме, за да Ви подкрепим по този път!

Можете да ни откриете тук:

Website: www.lekanoshtmilozaiche.com

Мобилно приложение: lekanoshtmilozaiche/mobileapp 

Facebook: facebook.com/lekanosht.milozaiche

Instagram: instagram.com/lekanosht.milozaiche

YouTube: youtube.com/lekanosht.milozaiche

Тук сме за Вас. Ще се справим заедно!

С обич и грижа,

Ирена, Ани и задружното семейство на Лека нощ, мило зайче

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *